A jó ablak hozzájárul életünk, otthonunk nyugalmához, biztonságához. Fényt és meleget nyújt házában, óvja az időjárási körülményektől és a modern technológiának köszönhetően gondoskodik az optimális hő- és hangszigetelésről.

 

Hogyan éri el mindezt?

Az új ablakrendszerek a légkamráknak köszönhetően szigetelik otthonát. A legfőbb oka a régi típusú ablakok cseréjének, hogy azokon keresztül elszökik a meleg. Otthonának egyik legfontosabb része a homlokzati kialakítás. Ahhoz, hogy a mai drága rezsiköltségek mellett megfizetett meleg a lakásban megmaradjon, speciális, több légkamrás profilokból készült, modern energiatakarékos üvegezéssel párosított nyílászáró gondoskodik arról, hogy minél kisebb veszteség érje otthonát és pénztárcáját.

Az ablak fényt visz a házába

A felhasznált alapanyagaink kiváló tulajdonságainak köszönhetően az Ön elképzeléseit valósítjuk meg (egyedi méretezés, forma-, szín- és üvegválaszték). Nyílászáróink így biztosítják a szabad kilátást, kellemes hőmérsékletet az év minden napján.

Kívül marad a zaj

Termékeink kialakításának köszönhetően nemcsak a kellemetlen hőhatásokat, hanem a zajokat, zavaró szagokat is távol tartják környezetüktől. A mindennapitól eltérő erősebb zajártalmaktól az egyedi hang-gátló üvegösszetételű nyílászáróink kiváló hangszigetelést nyújtanak.

Biztonságot családjának

Az általunk kínált nyílászárókban az egyik legjobb német minőségű SIEGENIA-AUBI vasalatrendszer gondoskodik arról, hogy ne csak a termék funkciója, nyitása-zárása legyen tökéletes, hanem a választható biztonsági típusoknak köszönhetően, a hívatlan látogató is odébb álljon. A kiváló profiltulajdonságok kombinációjával Ön a nyertes a betörővel szemben. A jó minőségű nyílászárók melletti döntés legfőbb indoka a lakás hőveszteségének csökkentése.

Ne dobja ki a pénzét az ablakon!

A régi, elavult termékek cseréjével hozzájárul otthonának takarékosságához, ezzel csökkentve lakásának költségeit.