Munkánkat már pályázatokkal is elismerték

Tekintse meg korábbi pályázataink részleteit, képzéseink anyagait.

Komplex képzési program

Kedvezményezett neve:
HUN-Therm Consulting Kereskedelmi, Szolgáltató és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe:
Komplex képzési programmegvalósítása a HUN-Therm Consulting Kft-nél

Szerződött támogatás összege:
16 088 000  Ft

Támogatás mértéke:
100%

Projekt tartalmának bemutatása:

A társaság a műanyag nyílászárók gyártására, értékesítésére és ehhez kapcsolódó egyéb szakmai szolgáltatásokra szakosodva alakult. A hazai és a nemzetközi piacokon szerzett ismeretet és tapasztalatot ötvözik a magyar hagyományokkal rendelkező nyílászáró gyártás terén. A HUN-Therm Consulting Kft. elsődleges céljául tűzte ki, hogy a maximális elégedettség mellet kiszolgálja a lakosság, illetve a hazai nagykereskedelmi hálózat szereplőit. Termékeik széles kínálata és a mai kor követelményének megfelelő technológiai háttér biztosítása mind-mind hozzájárul ahhoz, hogy mindenkinek a legmegfelelőbb megoldást kínálja. A cégnél csak minőségi beszállítók vannak jelen, német és hazai partnereik garantálják a stabilitást számukra. Gyártási technológiák – mely a teljes gyártási folyamatot átfogó számítógépes programon át, az automata gépeiken keresztül – vonalkódos rendszerben zajlik. Kizárva ezzel a méret és illesztésből adódó hibákat. PVC profil rendszerüket a nagy múltú német Salamander cég biztosítja. Kínálatuk között megtalálhatóak 73 mm, 82 mm, 92 mm, beépítési mélységű, 5, 6 légkamrás kivitelű, hagyományos AD, és vízgátas MD rendszerek egyaránt. A vasalatokat szintén német minőségi partner szállítja. Ablakaikban a 100 éves, Siegenia-Aubi Titan rendszere biztosítja a megfelelő záródást. Ajtóikban – mely más gyártóval ellentétben tényleges ajtószárnyból készülnek, nem pedig balkon szárnyból – Roto rúdzárak kerülnek. Kilincseik Hoppe gyártmányok, melyek hosszú éveken át garantálják a biztos működést a design mellett. Nagyon fontos szempont, hogy nem csak a profil, vagy a vasalat legyen első osztályú, hanem a nyílászáró „lelkét” adó üveg is kiváló legyen. Hazai partnerük, a közel 20 éves múltra visszatekintő Mályi Glass Kft., akik nem csak földrajzi közelségük miatt stratégiai partnerük, hanem mert folyamatosan fejlődve tartják a versenyt a mai modern kor követelményeivel. Viszonteladói hálózatuk, mely országosan fellelhető, garantálja minden egyes kedves ügyfélnek saját lakhelyén a biztonságot és kapcsolatot az adott munkára, legyen az akár egy darab nyílászáró.

A HUN-Therm Consulting Kft. jelenleg 44 fő munkavállalóval rendelkezik. A teljes létszámból 36 fő (81,82%) kerül bevonásra a képzések során, mely munkavállalók közül 13 fő (36,11%) a hátrányos helyzetű munkavállaló.
A képzési programban 5 képzés kerül megvalósításra, összesen 15.008.000 Ft értékben. A képzési költségek mellett 1.000.000 Ft összeget képvisel az előkészítési munkák (képzési terv) díja, valamint 80.000 Ft került tervezésre a kötelező nyilvánossági és tájékoztatási feladatokra. A vállalkozás a folyó évben és a megelőző két évben nem vett igénybe de minimis támogatást, így a pályázat keretében csekély összegű 100%-os támogatást igényel. 

A képzések részletezése:

Kommunikáció fogalma
A képzés célja a kommunikációs ismeretek átadása, valamint ezek gyakorlása, melyek hozzásegítik a résztvevőket a gondolataik, véleményük magabiztos és eredményes kifejezéséhez. Cél, hogy a kommunikáció lényegének, formáinak, szabályszerűségeinek megismerése és gyakorlása révén a résztvevők szóbeli és nem szóbeli kifejezése sikeresebbé váljon, erősödjön a szóbeli és nem szóbeli kommunikációjuk közti összhang.
Önismeret, öndefiníció, önértékelés
A képzés célja, hogy a résztvevő megkapja a megfelelő motivációs töltést. A motiváltságot felhasználja a munkavégzése során, lojálisan hozzáállást tanúsítson a munkáltatóval szemben. A legfőbb célja a reális önértékelés kialakításának elősegítése, a felelősségtudat, akaraterő kialakítása és ennek a legmagasabb szinten történő alkalmazása.
Konfliktus fogalma
A képzés célja megismertetni a résztvevőket a konfliktus fogalmával, fajtáival, kialakulásának okaival és a kialakult konfliktusok kezelési módjaival. Tudatosítani a résztvevőkben a konfliktushelyzetben tanúsított tudatos viselkedés fontosságát, szerepét a konfliktus megoldásában.
Informatika a gyakorlatban- felhasználói ismeretek
Az Informatika a gyakorlatban- felhasználói ismeretek képzés során a résztvevők képesek lesznek az munkafolyamatok során felmerülő helyzetek, segítség nélkül az informatikai eszközök során felmerülő munkafolyamatok megoldására.
Angol nyelvi
Napjainkban elkerülhetetlen bármely program, munkafolyamat, munkavégzés esetén az idegen szavakkal való találkozás. Az informatikai eszközök világa magával hozza a angol nyelv alapszinten történő használatának szükségességét. A programozási rendszerekben, gyártósori gépeken feltüntetett idegen szavak ismerete elengedhetetlen minden munkavállaló számára.

Projekt befejezési dátuma:
2020.11.25.

Projekt azonosító száma:
GINOP-6.1.6-17-2018-00252 

Széchenyi Terv Plusz

Cégünk részt vesz a Széchenyi Terv Plusz pályázaton, melynek célja munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása.

Kedvezményezett neve: HUN-Therm Consulting Kft.

Képzés neve és célja: A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül történő

Szerződött támogatás összege: 18.645.000.-Ft

Képzések részletes bemutatása:

Teljesítménymenedzsment 20 óra: A programmodul célja, hogy a képzésben résztvevők képesek legyenek a munkatársi beszélgetések értékelésének tudatos elvégzésére. Képesek legyenek alkalmazni a tanultakat a kommunikációjukban és viselkedésükben.

Érzelmi intelligencia fejlesztése 20 óra: A résztvevők képesek legyenek megismerni önmagukat és csapattársukat. Hatékonyan tudjanak egymással kommunikálni és a felmerülő problémáikat kezelni. Tapasztalják meg a csapatmunka, együttműködés, összhang, csoportszerepek fontosságát.

Konfliktuskezelés 16 óra: Konfliktuskezelés programmodul célja, hogy a résztvevők képesek legyenek felismerni konfliktuskezelés módját és tudják a konfliktusokat a tanultaknak megfelelően alkalmazni, a gyakorlatok feldolgozásával az ”itt és most” – ból az „ott és akkor” -ra fordítani.

Stresszkezelés 16 óra: A résztvevők megismerjék a stressz fogalmát, a stressz-modellt, technikáit és a stressz következményeit. Megismerjék a támogatói hálózatuk hatékonyságát.

Táblázatkezelési alapok haladóknak 32 óra: Legyen képes egy táblázatkezelő program haladó szintű használatára: táblázat kialakításához és formázásához szükséges műveletek végrehajtása, matematikai képletek és függvények használata, diagramok készítése, pénzügyi műveletek végrehajtása.

Képzések tervezett befejezési dátuma: 2023.10.06.

Technológiai fejlesztés

Mikro-, Kis- és Középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram

Projekt  azonosító:
GINOP-8.3.5-18/B_3

Projekt Kedvezményezett:
HUN-Therm Consulting Kft

Kölcsön összege:
149.000.000.Ft.

Projekt célja, hogy támogassa a mikro-, kis- és középvállalkozások zavartalan likvid működését, az ehhez szükséges készletbeszerzések és működési költségek finanszírozása által.

Ajándék a feliratkozásért:
20 tipp, amivel személyreszabhatja otthonát