Árnyékolástechnika

Magas kényelem, alacsony energiafogyasztás

A redőnyök segítenek megakadályozni a napfény túlzott beáramlását a házba, ami csökkenti a hűtési igényt és a légkondicionálási költségeket. Emellett, az árnyékolók megvédik a belső bútorokat és textíliákat a káros UV-sugárzástól, valamint biztosítják a privát szférát és biztonságot a házban.

A lamellák és színek variációi határtalan választási lehetőséget biztosítanak Önnek, legyen szó az egyszerűbb kézi, illetve az exkluzív motoros távműködésű redőnyökről.

Milyen redőnyök közül választhat?

Műanyag redőny

A műanyag redőny a legismertebb típus hazánkban. Ára és egyszerű használata miatt is nagyon kedvelt, könnyen felszerelhető és teljes sötétítést biztosít.

Zsaluzia

A zsaluzia, az ipari megoldásokból érkezett, jellemzően nagy méretekhez készült és egyre gyakrabban választják családiházak árnyékolójaként is. Ezen külső rendszert a modern design jellemzi.  Elérhető belőle motoros típus. 

Aluminium redőny

A legjobb redőnyrendszer, fontos szerepet tölt be a hő és hangszigetelésben.
Meleg évszakokban érzékelhetően csökkentik a helyiség hőmérsékletét, és a lamellák közötti nyílások még a légcserét is biztosítják. Télen jelentősen gátolják a belső tér hőveszteségét.
Elérhető belőle motoros típus.

A VILÁG LEGJOBB TECHNOLÓGIÁJA A NYÍLÁSZÁRÓKHOZ

V-PERFECT TECHNOLOGY

Egy egyedi megoldás, amellyel megszűnnek a varratok a sarkokban és elegáns megjelenésű nyílászárói lehetnek

Miért válasszak…

Alumínium redőnyt?

Télen akár 10 %-kal is csökkenthetik a fűtési költségeket. A lefutók is jobban szigetelnek, és emellett még a redőny mozgása is csendesebb. A lamellák alján lévő gumibetét a párkányra zárásával állja útját a hideg levegőnek.

Alkatrészei alumíniumból készülnek, ezért is időtállóak, ellenállnak az időjárási körülményeknek. Nem rozsdásodik, színterezett lamellái pedig hosszú távon színtatóak. Szerkezete könnyű, de erős. Hosszú távon problémamentes működést garantál.

Kérhető beépített szúnyoghálóval, amely megvédi otthonunkat a rovarok ellen.

A redőny motorizálható így kényelmesen akár kedvenc TV fotelünkben ülve is vezérelhető. Okosház rendszerbe is köthető kivitelnél a távolból tudja működtetni a redőnyeit.

A léceknek hála, amennyiben feltolásgátlóval is kiegészített kivitelt választ az alumínium redőnyök sokkal biztonságosabbak.

Zsalúzia?

A zsaluziák rozsdamentes anyagból készülnek, jól viselik az extrém időjárási körülményeket. Széles lamelláink bármely napszakban gondoskodnak a fényes helyiségekről.

Esztétikus megjelenésükkel, a fényerősséget belülről tudják szabályozni, hő-hangszigetelő képességük is kiváló. A működtetésük egyszerű, élettartamuk hosszú. Gazdag színválasztékuknak köszönhetően bármely típusú családi házhoz választhatók. Védenek a betekintés ellen, miközben mi kiláthatunk rajtuk.

Mivel az épületen kívül helyezkednek el, ezért a nap nem éri közvetlenül az üvegfelületüket, így az nem tud olyan mértékben sem felmelegedni. Ezáltal a hőt kisebb mértékben engedik be. A lamellák állíthatók, így a fény bejön, de a hő nem.
Számos épületen lehet ilyen szerkezeteket látni, amik szintén azt igazolják, hogy ez az egyik legjobb árnyékoló típus.

Műanyag redőnyt?

Ez a típus praktikus megoldás a különböző időjárási viszonyok kivédésére a jól szigetelő tulajdonságai miatt. 

A műanyag redőny megvédi belső tereit a nap sugaraitól és a kíváncsi pillantásoktól. Télen megőrzi a ház melegét, nyáron kellemes hőmérsékletet kölcsönöz.

Egyszerűen, könnyen kezelhető és tisztán tartható.  Rendelhető külső tokos, vagy vakolható változatban is. 

A műanyag redőny a redőnyszekrénybe építhető rolós rendszerű rovarhálóval is kiegészíthető.  Működtetése lehet kézi, zsinóros, és gurtnis.

Ezt a típust felújításhoz bátran ajánljuk. 

Kérjen ajánlatot még ma!

Töltse ki az alábbi űrlapot, és rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Amennyiben szeretne pontosabb eligazítást kapni, mérje le és fotózza be és csatolja a jelenlegi ablakát vagy annak helyét!

Ajándék a feliratkozásért:
20 tipp, amivel személyreszabhatja otthonát