Hasznos információk

Ezeket érdemes tudnia…

Hogyan kell karbantartani a nyílászárókat? 
Miért szükséges a szellőzés? Milyen beépítési előírások vannak? 

Összegyűjtöttünk néhány hasznos tippet, amik jól jöhetnek, ha szeretné otthonát megfelelően karbantartani és minden feladatot az előírásoknak megfelelően elvégezni.

Gyakran ismételt kérdések

Az első lépés, hogy meghatározzuk az igényeinket, az épület stílusát és az anyagi lehetőségeinket. A megfelelő nyílászáró kiválasztása során fontos szempont lehet az energiahatékonyság, a biztonság, a design és az ár. Ajánlott továbbá, hogy kérjünk tanácsot szakemberektől, akik segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb nyílászárót.

Az alábbi szempontokat érdemes figyelembe venni:

  • Az épület típusa és stílusa
  • Az anyagminőség
  • Az energiahatékonyság
  • A hang- és hőszigetelés
  • A biztonság
  • A karbantartási igények
  • Az ár és az élettartam

A műanyag nyílászárók számos előnnyel rendelkeznek, beleértve:

 

Energiahatékonyság: A műanyag nyílászárók kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek csökkentik a hőveszteséget, ezáltal segítve az energiafogyasztás csökkentését és a fűtési költségek megtakarítását.

Karbantartás: Könnyen tisztíthatók, és nem igényelnek rendszeres festést vagy lazúrozást, ellentétben a fa nyílászárókkal.

Időjárás-állóság: Ellenállnak a szélsőséges időjárási viszonyoknak, mint például a szélsőséges hideg, a meleg, az eső és a hó. Nem rozsdásodnak, nem korhadnak, és nem vetemednek meg az idő múlásával.

Hosszú élettartam: A műanyag nyílászárók tartóssága hosszabb élettartamot biztosít, minimalizálva a cseréjük szükségességét.

Zajcsillapítás: A műanyag ablakok és ajtók jó hangszigetelést nyújtanak.

Biztonság: A modern műanyag nyílászárók többrétegű üvegezéssel és korszerű zárrendszerekkel felszerelhetők, amelyek javítják az otthon biztonságát.

Széles választék: Számos stílus, szín és méret közül választhat, így könnyen megtalálhatja az Ön otthonához illő tökéletes nyílászárót.

Karbantartás: A műanyag nyílászárók karbantartása egyszerűbb, mivel nem igényelnek rendszeres festést vagy lakkozást, és ellenállnak a penésznek, a rothadásnak és a rovarok támadásának is.

Hőszigetelés: A műanyag nyílászárók általában jobb hőszigetelő képességgel rendelkeznek, mint a fa ablakok, amelyek hajlamosak lehetnek a repedezésre és az időjárási viszonyoktól való deformálódásra.

Színtartósság: A modern műanyag nyílászárók színei hosszú időn keresztül ellenállnak a napfény okozta kifakulásnak.

Vízállóság: A műanyag nem szívja magába a vizet, így nedves környezetben is ellenáll a károsodásnak.

Kérjen ajánlatot még ma!

Töltse ki az alábbi űrlapot, és rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Amennyiben szeretne pontosabb eligazítást kapni, mérje le és fotózza be és csatolja a jelenlegi ablakát vagy annak helyét!

Ajándék a feliratkozásért:
20 tipp, amivel személyreszabhatja otthonát